Heinää 2x7kg KOTIINTOIMITUS; Heinäkaupan herkkuheinä | Heinakauppa.fi

Heinää 2x7kg KOTIINTOIMITUS; Heinäkaupan herkkuheinä

(1 tuotearvio)

54,00 

KOTIINTOIMITUS

Kesän 2021 sato on täällä!

Kaksi 7kg:n heinäpakettia toimitettuna kotiovellesi Matkahuollon toimituksella.

Tilaa samalla kertaa myös muut tuotteet edullisesti valikoimistamme.

Laadukas, latokuivurikuivattu ja analysoitu timotei-nurminataheinä kaneille ja jyrsijöille, pakattu 7kg:n paperipussiin. Kauniin vihreää ja hyvälle tuoksuvaa, korjattu nuorella kasvuasteella, jolloin ravintoaineet ovat parhaiten tallella. Pellolla ei ole käytetty torjunta-aineita, joten heinä voi sisältyy myös mm. voikukkaa, ohdaketta ja vuohenputkea. Säilytys viileässä, kosteudelta ja valolta suojassa.

Huom! Tämä heinä on lähtökohtaisesti hyvin kortista. Jos haluat lehtevämpää heinää esim. marsulle, mainitse se tilauksen lisätietokentässä niin valikoimme sinulle mahdollisimman lehtevää heinää. Huomaathan, että myös lehtevässä heinässä on korsi, mutta lisäksi enemmän pehmeää lehtimassaa.

Ravintoarvot analyysista: Tulossa

 

Heinä pakataan tilalla käsityönä. Hinta sisältää Matkahuollon kotiintoimituksen. Tuotteet lähetetään 1-2 päivän sisällä tilauksesta. Myös muut verkkokaupan tuotteet tulevat kotiin samassa paketissa!

Paino 14 kg

1 arvio tuotteelle Heinää 2x7kg KOTIINTOIMITUS; Heinäkaupan herkkuheinä

  1. Kaisa Voutilainen (varmistettu kirjoittaja)

    Nopea toimitus, ja heinä on tosi laadukasta! Minä ja puput tykätään, kun heinä tuoksuu hyvältä, on ihanan kortista eikä pöllyä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös