Heinää 7kg KOTIINTOIMITUS; Heinäkaupan herkkuheinä | Heinakauppa.fi

Heinää 7kg KOTIINTOIMITUS; Heinäkaupan herkkuheinä

30,00 

KOTIINTOIMITUS

Heinäpaketti toimitettuna kotiovellesi. Paketti toimitetaan sinulle kotiin asti, vaikka kassalla joudutkin valitsemaan noutopisteen. Älä huolestu, tämä on vain tekninen seikka!

HUOM! Tarvitsetko useamman paketin kotiin? Tilaa yksi paketti Matkahuollon kotijakeluhinnalla ja seuraavat 1-3 minkä tahansa kokoista pakettia voit ostaa samaan tilaukseen normaalihintaisena, koko tilauksen paketit toimitetaan kotiovellesi samalla kertaa!

Laadukas, latokuivurikuivattu ja analysoitu timotei-nurminataheinä kaneille ja jyrsijöille, pakattu 7kg:n paperipussiin. Kauniin vihreää ja hyvälle tuoksuvaa, korjattu nuorella kasvuasteella, jolloin ravintoaineet ovat parhaiten tallella. Säilytys viileässä, kosteudelta ja valolta suojassa.

Ravintoarvot analyysista:

Kuiva-aine 895 g/kg
D-arvo 622 g/kg ka
Raakavalkuainen 87 g/kg ka
Kuitu (NDF) 618 g/kg ka
Sulava raakavalkuainen 49 g/kg ka
Sokeri 122 g/kg ka

Huomaathan!

Rehuja, kuivikkeita ja muita tuotteita postitetaan vain heinäpaketin, peruspaketin tai olkipaalitilauksen mukana! Kaikkia tuotteita voit käydä ostamassa myös suoraan tilamyymälästä.

Jatka ostoksia Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Heinä pakataan tilalla käsityönä. Hinta sisältää kotiintoimituksen Matkahuollolla tai Postilla. Tuote lähetetään 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Paketin mitat: 38cm x 52cm x 80cm.

Mitat 38 × 52 × 80 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Heinää 7kg KOTIINTOIMITUS; Heinäkaupan herkkuheinä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös