Heinää 5 tai 7kg KOTIINTOIMITUS; Heinäkaupan herkkuheinä | Heinakauppa.fi

Heinää 5 tai 7kg KOTIINTOIMITUS; Heinäkaupan herkkuheinä

26,00 30,00 

KOTIINTOIMITUS

Kesän 2021 heinäsato on valmistunut!

Heinäpaketti toimitettuna kotiovellesi. Paketti toimitetaan sinulle kotiin asti, vaikka kassalla joudutkin valitsemaan noutopisteen.

HUOM! Tarvitsetko useamman paketin kotiin? Tilaa yksi paketti Matkahuollon kotijakeluhinnalla ja seuraavat 1-3 minkä tahansa kokoista pakettia voit ostaa samaan tilaukseen normaalihintaisena, koko tilauksen paketit toimitetaan kotiovellesi samalla kertaa!

Laadukas, latokuivurikuivattu ja analysoitu timotei-nurminataheinä kaneille ja jyrsijöille, pakattu 5kg:n tai 7kg:n paperipussiin. Kauniin vihreää ja hyvälle tuoksuvaa, korjattu nuorella kasvuasteella, jolloin ravintoaineet ovat parhaiten tallella. Pellolla ei ole käytetty torjunta-aineita, joten voi sisältää muitakin kasveja mm. voikukkaa, ohdaketta ja vuohenputkea. Säilytys viileässä, kosteudelta ja valolta suojassa.

Huom! Tämä heinä on lähtökohtaisesti hyvin kortista. Jos haluat lehtevämpää heinää esim. marsulle, mainitse se tilauksen lisätietokentässä niin valikoimme sinulle mahdollisimman lehtevää heinää. Huomaathan, että myös lehtevässä heinässä on korsi, mutta lisäksi enemmän pehmeää lehtimassaa.

Ravintoarvot analyysista: Tulossa

 

Poista

Heinä pakataan tilalla käsityönä. Hinta sisältää kotiintoimituksen Matkahuollolla tai Postilla. Tuote lähetetään 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat 38 × 52 × 80 cm
Koko

5 kg, 7 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Heinää 5 tai 7kg KOTIINTOIMITUS; Heinäkaupan herkkuheinä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös