Heinäpaketti, 2kg/5kg/7kg KESTOTILAUS - Heinakauppa.fi

Heinäpaketti, 2kg/5kg/7kg KESTOTILAUS

Alkaen: 11,80  joka 3 kuukautta

Vihdoinkin on mahdollista tilata Heinäkaupan heinät säännöllisenä kestotilauksena, eikä sinun tarvitse muistaa tehdä tilausta enää erikseen! Kestotilaajaetuna paketti sisältää joka kerta myös 50g kuivattua voikukkaa.

  • valitse pakkauskoko, 2kg, 5kg tai 7kg
  • valitse toimitusväli, 1kk, 2kk tai 3kk
  • valitse kortinen tai lehtevä heinä
  • valitse noutopiste tai kotijakelu (kotijakelumahdollisuus 5 kg:n ja 7 kg:n paketeille)
  • saat kestotilaajaetuna 50g kuivattua voikukkaa jokaisen paketin mukana!

Ensimmäinen paketti lähetetään heti, kun kestotilaus on tehty ja seuraava paketti valintasi mukaan 1kk:n, 2kk:n tai 3kk:n kuluttua kestotilauksen alkamisesta. Kestotilaus on voimassa toistaiseksi ja voit muuttaa sitä tai peruuttaa tilauksen milloin haluat Oma tili -sivulla. Lisätietoa kestotilauksesta löydät toimitusehdoistamme.

Heinäkaupan laadukas, latokuivurikuivattu ja analysoitu timotei-nurminataheinä kaneille ja jyrsijöille, pakattu 2kg:n, 5kg:n tai 7kg:n paperipussiin. Kauniin vihreää ja hyvälle tuoksuvaa, korjattu nuorella kasvuasteella, jolloin ravintoaineet ovat parhaiten tallella. Pellolla ei ole käytetty torjunta-aineita, joten voi sisältää muitakin kasveja mm. voikukkaa, ohdaketta ja vuohenputkea. Säilytys viileässä, kosteudelta ja valolta suojassa.

Huom! Heinä on lähtökohtaisesti hyvin kortista. Jos haluat lehtevämpää heinää esim. marsulle, valitse paketiksi lehtevämpi versio. Huomaathan, että myös lehtevässä heinässä on korsi, mutta lisäksi enemmän pehmeää lehtimassaa.

Tyhjennä

Kestotilaus, 2kg:n, 5kg:n ja 7kg:n heinäpaketeille. Hinta sisältää toimituskulut valitsemaasi noutopisteeseen tai kotiovelle. Jokaisen paketin mukana saat kestotilaajan etuna 50g kuivattua voikukkaa!

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

2kg, 5kg, 7kg

Tilausväli

1 kk, 2 kk, 3 kk

Koostumus

Kortinen heinä, Lehtevä heinä

Toimitus

Noutopiste, Kotijakelu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Heinäpaketti, 2kg/5kg/7kg KESTOTILAUS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös