Heinäpaketti, 2kg/5kg/7kg KESTOTILAUS - Heinakauppa.fi
Koti » Kauppa » Heinät » Heinäpaketti, 2kg/5kg/7kg KESTOTILAUS

Heinäpaketti, 2kg/5kg/7kg KESTOTILAUS

Heinäpaketti, 2kg/5kg/7kg KESTOTILAUS

(1 tuotearvio)

Alkaen: 13,00  joka 3 kuukautta

Tyhjennä

Huoletonta heinän hankintaa!

Tilaa Heinäkaupan heinät säännöllisenä kestotilauksena, eikä sinun tarvitse muistaa tehdä heinätilausta enää erikseen! Pientä luksusta arkeen, vai mitä!? Kestotilaajan etuna paketti sisältää joka kerta myös 50g kuivattua JR Farmin voikukkaa tai JR Farmin kuivattua persiljaa (saatavuudesta riippuen).

  • valitse pakkauskoko, 2kg, 5kg tai 7kg
  • valitse toimitusväli, 1kk, 2kk tai 3kk
  • valitse kortinen tai lehtevä heinä
  • valitse noutopiste tai kotijakelu (kotijakelumahdollisuus 5 kg:n ja 7 kg:n paketeille)
  • saat kestotilaajaetuna 50g kuivattua voikukkaa tai kuivattua persiljaa jokaisen paketin mukana!

Ensimmäinen paketti lähetetään heti, kun kestotilaus on tehty ja seuraava paketti valintasi mukaan 1kk:n, 2kk:n tai 3kk:n kuluttua kestotilauksen alkamisesta. Kestotilaus on voimassa toistaiseksi ja voit muuttaa sitä tai peruuttaa tilauksen milloin haluat Oma tili -sivulla. Jos osoitteesi muuttuu, niin ilmoita uusi osoite viipymättä meille sähköpostilla niin päivitämme sen tilaustietoihin! Lisätietoa kestotilauksesta löydät toimitusehdoistamme. Voit ottaa aina yhteyttä asiakaspalveluumme info(at)heinakauppa.fi, jos sinulla on kysyttävää kestotilaukseesi liittyen. Luottokortin vanhentumis-, vaihtumis- ja uusintatilanteissa joudut tekemään uuden kestotilauksen. Osoitteenmuutos on ilmoitettava meille sähköpostilla!

Heinäkaupan laadukas, latokuivurikuivattu ja analysoitu timotei-nurminataheinä kaneille ja jyrsijöille, pakattu 2kg:n, 5kg:n tai 7kg:n paperipussiin. Kauniin vihreää ja hyvälle tuoksuvaa, korjattu nuorella kasvuasteella, jolloin ravintoaineet ovat parhaiten tallella. Pellolla ei ole käytetty torjunta-aineita, joten voi sisältää muitakin kasveja mm. voikukkaa, ohdaketta ja vuohenputkea. Säilytys viileässä, kosteudelta ja valolta suojassa.

Kestotilaus, 2kg:n, 5kg:n ja 7kg:n heinäpaketeille. Hinta sisältää toimituskulut valitsemaasi noutopisteeseen tai kotiovelle. Jokaisen paketin mukana saat kestotilaajan etuna 50g kuivattua voikukkaa tai  kuivattua persiljaa (saatavuudesta riippuen)! Jos osoitteesi muuttuu, ilmoita uusi osoite viipymättä meille sähköpostilla!

 

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

2kg, 5kg, 7kg

Tilausväli

1 kk, 2 kk, 3 kk

Koostumus

Kortinen heinä, Lehtevä heinä

Toimitus

Noutopiste, Kotijakelu

1 arvio tuotteelle Heinäpaketti, 2kg/5kg/7kg KESTOTILAUS

  1. Heidi

    Ihanaa, kun saa tällaista palvelua! Heinä ei ole koskaan lopussa, kun sitä tulee lisää automaattisesti. Pörrö kiittää

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(0)
Scroll to Top