Heinää 5kg; Heinäkaupan herkkuheinä - Heinakauppa.fi
Koti » Kauppa » Heinät » Heinää 5kg; Heinäkaupan herkkuheinä

Heinää 5kg; Heinäkaupan herkkuheinä

Heinää 5kg; Heinäkaupan herkkuheinä

(5 tuotearviota)

21,00 22,90 

Kesän 2023 kuivaheinäsatoa.

Laadukas, latokuivurikuivattu ja analysoitu timotei-nurminataheinä kaneille ja jyrsijöille, pakattu 5kg:n paperipussiin.

 • Kauniin vihreää ja hyvälle tuoksuvaa.
 • Pellolla ei ole käytetty torjunta-aineita, joten heinä voi sisältää myös mm. voikukkaa, ohdaketta ja vuohenputkea.
 • Säilytä heinät viileässä, kosteudelta ja valolta suojassa.

Analyysi 2023
Kuiva-aine 869 g/kg
D-arvo 567 g/kilossa kuiva-ainetta
Raakavalkuainen 48 g/kilossa kuiva-ainetta
Kuitu 643 g/kilossa kuiva-ainetta
Sulava raakavalkuainen 12 g/kilossa kuiva-ainetta
Muuntokelpoinen energia 8,5 MJ/kilossa kuiva-ainetta
Sokeri 157 g/kilossa kuiva-ainetta

Huom! Voit mainita tilauksen lisätietokentässä eläimen, jolle heinää tarvitset (esim. kani, marsu), jotta voimme valikoida mahdollisuuksien mukaan lemmikillesi parhaiten sopivan heinän rakenteen. Huomaathan, että myös lehtevässä heinässä on korsi, mutta enemmän pehmeää lehtimassaa. Pyydämme ymmärrystä, että heinä on luonnon tuote, joten sen rakenne ei ole koskaan tismalleen samanlainen tilauskertojen välillä 🙂

Heinä pakataan tilalla käsityönä. Hinta sisältää pakkaus- ja toimituskulut lähimpään Matkahuollon/Postin toimipisteeseen. Tuote lähetetään 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Paketin mitat: 38cm x 50cm x 65 cm

Paino 5 kg (kilogramma)
Toimitus

Matkahuollon noutopiste, Postin noutopiste

5 arviota tuotteelle Heinää 5kg; Heinäkaupan herkkuheinä

 1. Martsu (varmistettu kirjoittaja)

  Kanin heinän syönti kaksinkertaistui tällä heinällä. Laadukas ja hyvältä tuoksuva heinä. Heinä ei myöskään pölise, joten heinäpölylle herkkä kanimme lopetti aivastelun heiniä syödessään. Vahva suositus!

 2. Suvi (varmistettu kirjoittaja)

  Herkullista ja laadukasta heinää! Heinä on irtonaista, kauniin väristä, tuoksuu hyvältä ja on sopivan kortista. Vaikuttaisi maistuvan kaneilleni erinomaisesti. Nyt löytyi suosikkiheinä, jota on helppo tilata kotiin.

 3. Natalia (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin laadukas heinä! Maistuu kanilleni erinomaisesti – heinä on vihreää, tuoksuvaa ja kortista (ei pölyä, ei silppua). Tilasin aluksi 5 kg:n pusseja, mutta nyt siirryin 7 kg:n pussiin, sillä kanin heinän syönti on lisääntynyt tällä heinällä. Tilaaminen on sujuvaa, toimitus nopeaa ja asiakaspalvelu on todella auttavainen ja ystävällinen. Heinä pakataan paperipusseihin, joten voi samalla vähentää hieman muoviajätettä. Hauskana lisäboonuksena, säkistä voi myöhemmin tehdä kanille leikkitunnelin 🙂 Kanin ehdoton suosikkiheinä, suosittelen lämpimästi!

 4. Nadja Pasanen

  Yllätyin positiivisesti, mulle tuli viime syksynä kani ja oon siitä asti yrittäny löytää laadukasta heinää, tuloksetta. Joka paikassa sellasta pientä silppua, täältä tilatessa ihanaa pitkäkortista, hyvälle tuoksuvaa vihreää hyvin irtoavaa heinää! Tilasin eka tätä 2kg mutta nyt täytyy siirtyä 7kg kun pupumäärä lisääntyy yhdellä

 5. Riikka

  Parasta heinää mitä on. Laatu on loistavaa, pitkiä korsia eikä silppua. Muuta en enää osta!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(0)
Scroll to Top