Heinää 5kg; Heinäkaupan herkkuheinä | Heinakauppa.fi

Heinää 5kg; Heinäkaupan herkkuheinä

(2 tuotearviota)

20,00 

Kesän 2021 kuivaheinäsato on valmistunut!

Laadukas, latokuivurikuivattu ja analysoitu timotei-nurminataheinä kaneille ja jyrsijöille, pakattu 5kg:n paperipussiin. Kauniin vihreää ja hyvälle tuoksuvaa, korjattu nuorella kasvuasteella, jolloin ravintoaineet ovat parhaiten tallella. Pellolla ei ole käytetty torjunta-aineita, joten saattaa sisälltää myös mm. voikukkaa, ohdaketta ja vuohenputkea. Säilytys viileässä, kosteudelta ja valolta suojassa.

Huom! Tämä heinä on lähtökohtaisesti hyvin kortista. Jos haluat lehtevämpää heinää esim. marsulle, mainitse se tilauksen lisätietokentässä niin valikoimme sinulle mahdollisimman lehtevää heinää. Huomaathan, että myös lehtevässä heinässä on korsi, mutta lisäksi enemmän pehmeää lehtimassaa.

Ravintoarvot analyysista: Tulossa

Jatka ostoksia Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Heinä pakataan tilalla käsityönä. Hinta sisältää pakkaus- ja toimituskulut lähimpään Matkahuollon/Postin toimipisteeseen. Tuote lähetetään 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Paketin mitat: 38cm x 50cm x 65 cm

Review Overview
Kiitos
SUMMARY

Kiitos laadukkaasta heinästä! Kanini ei suostu muuta enää syömään 🙂

Paino 5 kg
Mitat 38 × 50 × 65 cm
Koko

5kg, 7kg, 10kg

Hinta

20eur, 24eur, 20eur

2 arviota tuotteelle Heinää 5kg; Heinäkaupan herkkuheinä

  1. Martsu (varmistettu kirjoittaja)

    Kanin heinän syönti kaksinkertaistui tällä heinällä. Laadukas ja hyvältä tuoksuva heinä. Heinä ei myöskään pölise, joten heinäpölylle herkkä kanimme lopetti aivastelun heiniä syödessään. Vahva suositus!

  2. Suvi (varmistettu kirjoittaja)

    Herkullista ja laadukasta heinää! Heinä on irtonaista, kauniin väristä, tuoksuu hyvältä ja on sopivan kortista. Vaikuttaisi maistuvan kaneilleni erinomaisesti. Nyt löytyi suosikkiheinä, jota on helppo tilata kotiin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös