Heinää 5kg; Heinäkaupan herkkuheinä - Heinakauppa.fi
Koti » Kauppa » Heinät » Heinää 5kg; Heinäkaupan herkkuheinä

Heinää 5kg; Heinäkaupan herkkuheinä

Heinää 5kg; Heinäkaupan herkkuheinä

(4 tuotearviota)

21,00 22,80 

Kesän 2022 kuivaheinäsatoa.

Laadukas, latokuivurikuivattu ja analysoitu timotei-nurminataheinä kaneille ja jyrsijöille, pakattu 5kg:n paperipussiin.

 • Kauniin vihreää ja hyvälle tuoksuvaa.
 • Korjattu nuorella kasvuasteella, jolloin ravintoaineet ovat parhaiten tallella. Tämän kesän sadossa on todella vähän sokeria, mikä tietysti on lemmikille hyväksi, mutta voi aiheuttaa joillekin yksilöille aluksi nirsoilua, kun ei maistu kovin makealta 🙂
 • Pellolla ei ole käytetty torjunta-aineita, joten heinä voi sisältää myös mm. voikukkaa, ohdaketta ja vuohenputkea.
 • Säilytä heinät viileässä, kosteudelta ja valolta suojassa.

Analyysi 2022
Kuiva-aine 884 g/kg
D-arvo 612 g/kilossa kuiva-ainetta
Raakavalkuainen 86g/kilossa kuiva-ainetta
Kuitu 646 g/kilossa kuiva-ainetta
Sulava raakavalkuainen 49 g/kilossa kuiva-ainetta
Muuntokelpoinen energia 9,3 MJ/kilossa kuiva-ainetta
Sokeri 86g/kilossa kuiva-ainetta

Huom! Voit mainita tilauksen lisätietokentässä eläimen, jolle heinää tarvitset (esim. kani, marsu), jotta voimme valikoida mahdollisuuksien mukaan lemmikillesi parhaiten sopivan heinän rakenteen. Huomaathan, että myös lehtevässä heinässä on korsi, mutta enemmän pehmeää lehtimassaa. Pyydämme ymmärrystä, että heinä on luonnon tuote, joten sen rakenne ei ole koskaan tismalleen samanlainen tilauskertojen välillä 🙂

Heinä pakataan tilalla käsityönä. Hinta sisältää pakkaus- ja toimituskulut lähimpään Matkahuollon/Postin toimipisteeseen. Tuote lähetetään 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Paketin mitat: 38cm x 50cm x 65 cm

Paino 5 kg
Mitat 38 × 50 × 65 cm
Toimitus

Matkahuollon noutopiste, Postin noutopiste

4 arviota tuotteelle Heinää 5kg; Heinäkaupan herkkuheinä

 1. Martsu (varmistettu kirjoittaja)

  Kanin heinän syönti kaksinkertaistui tällä heinällä. Laadukas ja hyvältä tuoksuva heinä. Heinä ei myöskään pölise, joten heinäpölylle herkkä kanimme lopetti aivastelun heiniä syödessään. Vahva suositus!

 2. Suvi (varmistettu kirjoittaja)

  Herkullista ja laadukasta heinää! Heinä on irtonaista, kauniin väristä, tuoksuu hyvältä ja on sopivan kortista. Vaikuttaisi maistuvan kaneilleni erinomaisesti. Nyt löytyi suosikkiheinä, jota on helppo tilata kotiin.

 3. Natalia (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin laadukas heinä! Maistuu kanilleni erinomaisesti – heinä on vihreää, tuoksuvaa ja kortista (ei pölyä, ei silppua). Tilasin aluksi 5 kg:n pusseja, mutta nyt siirryin 7 kg:n pussiin, sillä kanin heinän syönti on lisääntynyt tällä heinällä. Tilaaminen on sujuvaa, toimitus nopeaa ja asiakaspalvelu on todella auttavainen ja ystävällinen. Heinä pakataan paperipusseihin, joten voi samalla vähentää hieman muoviajätettä. Hauskana lisäboonuksena, säkistä voi myöhemmin tehdä kanille leikkitunnelin 🙂 Kanin ehdoton suosikkiheinä, suosittelen lämpimästi!

 4. Nadja Pasanen

  Yllätyin positiivisesti, mulle tuli viime syksynä kani ja oon siitä asti yrittäny löytää laadukasta heinää, tuloksetta. Joka paikassa sellasta pientä silppua, täältä tilatessa ihanaa pitkäkortista, hyvälle tuoksuvaa vihreää hyvin irtoavaa heinää! Tilasin eka tätä 2kg mutta nyt täytyy siirtyä 7kg kun pupumäärä lisääntyy yhdellä

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(0)
Vieritä ylös