JR Farm PlasticFree Blossom-Chain -Kukkaketju, 200g | Heinakauppa.fi
Koti » Kauppa » Aktivointilelut » JR Farm PlasticFree Blossom-Chain -Kukkaketju, 200g

JR Farm PlasticFree Blossom-Chain -Kukkaketju, 200g

JR Farm PlasticFree Blossom-Chain -Kukkaketju, 200g

7,90 

Saatavuus: Varastossa

JR FARM muoviton Kukkaketju, 200g, 9 x 9 x 9cm.

Täysin muovivapaa Kukkaketju tuo toimintaa pieneneläinkotiin! Kolme kestävästä ruohokartongista valmistettua kuutiota täytteenä tuoksuvaa heinää ja värikästä, aromikasta kukkasekoitusta. Paperinauhaan kierretty Kukkaketju voidaan ripustaa ruokintapisteeksi ja samalla aktivointileluksi. Laatikkoihin valmiiksi rei’itetyt sydämenmuotoiset oviaukot voidaan irrottaa yksittäin, jotta pieneläimet pääsevät herkulliseen sisältöön käsiksi. Kuutioiden väleissä on käsittelemätöntä puuta olevat puukiekot, joita voi myös nakerrella.

JR FARM Kukkaketju tarjoaa eläimille terveellistä heinää, joka tukee hampaiden fysiologista kulumista. Aromikkaat kehäkukan kukat, tuoksuvat ruusunkukat, rentouttavat laventelinkukat ja sitruunamelissa ovat herkkua eläimille.

Kukkaketju koostuu 100 % luonnollisista materiaaleista ja on siksi täysin syötävä. Kartonkilaatikot ovat ruohokartonkia, jonka valmistuksessa on käytetty vähintään 30 % ruohoa. Ruoho on nopeasti uusiutuva raaka-aine ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Lisäksi sen tuotannossa tarvitaan vähemmän vettä ja näin ollen myös CO2-päästöjä syntyy vähemmän.

Täydennysrehu kaneille ja jyrsijöille.

Koostumus: vuoriniittyheinä 50%, lignoselluloosa 26,3%, lehtipuu, kehäkukkakukat, ruusunkukat 2,9%, laventelinkukat 1,5%, melissa, piparminttu

Ravintoainesisältö: proteiini 6,9 %, rasvapitoisuus 1,9 %, raakakuitu 40,4 %, raakatuhka 9,2 %, kalsium 19500 mg/kg, fosfori 1300 mg/kg, natrium 960 mg/kg

Ruokintasuositus: Vaihda tarvittaessa.

Koko 200g, 9 x 9 x 9cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “JR Farm PlasticFree Blossom-Chain -Kukkaketju, 200g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(0)
Scroll to Top