JR FARM Vaistot Sniffle-Box, Nuuskimislaatikko, 29 x 38 x 15cm | Heinakauppa.fi
Koti » Kauppa » Uutuudet » JR FARM Vaistot Sniffle-Box, Nuuskimislaatikko, 29 x 38 x 15cm

JR FARM Vaistot Sniffle-Box, Nuuskimislaatikko, 29 x 38 x 15cm

JR FARM Vaistot Sniffle-Box, Nuuskimislaatikko, 29 x 38 x 15cm

15,90 

Saatavuus: Varastossa

JR FARM ‘Back to Instinct’ Sniffle-Box, nuuskimislaatikko, 29 x 38 x 15 cm

Herätä lemmikkisi alkuperäiset vaistot ja anna sille mahdollisuus kaivaa, kaivautua, piiloutua ja tietysti nuuskia Sniffle-Boxin avulla.

Jyrsijät ja kanit ovat luonnostaan ​​erittäin innokkaita kaivamaan ja etsimään ravintoa maaperästä. JR FARM ‘Back to Instinct’ nuuskimislaatikon avulla luot lemmikillesi hauskaa ajanvietettä. Laatikon täytemateeriaali on valmistettu pölyämättömästä, luonnollisesta, kierrätettävästä paperilastusta. Voit piilottaa laatikon mukana tulevat JR Viljaton Drops -napit paperilastuihin eri syvyyksille ja katsoa, ​​kuinka eläimet alkavat välittömästi etsiä ruokaa laatikosta kaivamalla. Tämä toiminta karkoittaa tylsyyttä ja edistää stressin vähenemistä. Itse laatikko, kuten myös paperilastut, ovat myrkyttömiä ja turvallisia pureskeltaviksi. Voit täyttää laatikon myös muilla täyteaineilla, kuten oljella, hiekalla, heinällä jne.

Käytä valvonnan alla.

Viljaton Dropsin koostumus: Hernehiutaleet, porkkanat 11,2%, hernetärkkelys, persilja, voikukka 3,5%, punajuuri 2,5%, tattari, timoteiruoho (timoteiruoho), nokkonen 1,7%, kukonjalka, niittyruoho, punakaura , niittynata, jättipoimulehti. Ravintoaineet: proteiini 15,9%, rasvapitoisuus 2,1%, raakakuitu 6,2%, raakatuhka 5,4%, kalsium 3120 mg/kg, fosfori 3143 mg/kg, natrium 850 mg/kg

 

Laatikon koko: 29 x 38 x 15 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “JR FARM Vaistot Sniffle-Box, Nuuskimislaatikko, 29 x 38 x 15cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(0)
Scroll to Top