Kanin ja jyrsijän lomapaketti, 6kg - Heinakauppa.fi
Koti » Kauppa » Heinät » Kanin ja jyrsijän lomapaketti, 6kg

Kanin ja jyrsijän lomapaketti, 6kg

Kanin ja jyrsijän lomapaketti, 6kg

30,00 

Lomapaketti sisältää perustarpeet kanin ja jyrsijän lomanviettoon. Kun mökille/lomalle lähtö lähestyy, helpota omaa pakkausurakkaasi ja tilaa kätevästi mukaanotettava valmis lomapaketti. Jos viet lemmikkisi muualle hoitoon oman lomamatkasi ajaksi, on paketti helppo viedä myös hoitopaikkaan.

Hinta sisältää toimituskulut valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, vaikka suoraan mökkipaikkakunnalle.

Lomapaketti sisältää:

  • 2kg paperipussiin pakattua, laadukasta Heinäkaupan kuivaheinää
  • 20 litraa (4kg) Millamore Premium haapakuiviketta
  • JR Yrtti, Niittyjen Yrtit, 200g. Laadukas yrttisekoitus, jota voidaan tarjoilla esim. heinään sekoitettuna. Sis. Persilja 8,5%, kaurahiutaleet 8,3%, vehnähiutaleet, punajuuri, hernehiutaleet, sinimailanen 6,4%, heinäratamo, koivunlehti, porkkana, kehäkukka 5%, nokkonen, poksautettu vehnä, maissihiutaleet, poksautettu maissi, kaurayrtti, maissihiutaleet, melissa, voikukka 2%, piparminttu sekä kasveja Alppien juurella olevilta laitumilta, koivunlehti, piparminttu, ruusunkukka, puna-apilan kukkia 0,6%.
  • JR Farm Heinäkakku, 75g. Heinäkakun pohja koostuu tuoksuvista, kuivatuista yrteistä ja heinistä, koristeena joko voikukkaa, aromaattinen ruiskukkaa ja ruusua tai vihanneksia. Heinäkakkua on saatavilla kolmea erilaista, Voikukka, Kukat, Vihannekset. Jos haluat tietyn vaihtoehdon, mainitse se tilauksen kommenttikentässä, muussa tapaukessa saat satunnaisesti valitun heinäkakun.
  • JR-Nature Omenapuun nakertelupalat, 100g. Omenapuun nakertelupalat kuluttavat hampaita luonnollisella tavalla ja tarjoavat pitkäaikaista tekemistä. Parhaista raaka-aineista ilman torjunta-aineita! Oksissa on runsaasti vitamiinejä ja ja kaikki jyrsijät haluavat nakerrella niitä.
  • Happy Pet pieni pajupallo. Täydellinen luonnollinen herkkulelu pieneläimille. Pajupallo on 100% luonnollinen ja tarjoaa terveellisen pureskeluhaasteen.

 

Lomapaketti sisältää perustarpeet kanin ja jyrsijän lomanviettoon. Paketin paino 6kg.

Paino 6 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kanin ja jyrsijän lomapaketti, 6kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(0)
Scroll to Top