Millamore Supersoft -kuivike, 10 litraa - Heinakauppa.fi
Koti » Kauppa » Kuivikkeet » Millamore Supersoft -kuivike, 10 litraa

Millamore Supersoft -kuivike, 10 litraa

Millamore Supersoft -kuivike, 10 litraa

6,90 

Saatavuus: Varastossa

MILLAMORE-kuivike on erityisesti eläimille kehitetty. Se on erinomaisen imukykyinen ja hajuton. Tuotteet ovat turvallisia ja laboratorio-olosuhteissa testattuja – puu ei sisällä tauteja aiheuttavia bakteereja eikä myrkyllisiä kemiallisia yhdisteitä. Tuotteet ovat pölyttömiä ja haavan pihkapitoisuus hyvin alhainen. Tuotteet eivät sisällä kemiallisia lisäaineita tai puu- tai paperiteollisuuden sivutuotteita. MILLAMOREn avulla häkki on helppo hoitaa ja pitää puhtaana – kuivike ei tartu tassuihin ja turkkiin tai häkin pohjaan.

Suosittelemme häkin puhdistamista ja kuivikkeen vaihtamista kerran viikossa. Säilytä kuivassa paikassa. Jäte on biohajoavaa ja kompostoituvaa.

MILLAMORE kuivike kuivataan yli 100°C asteen lämpötilaan. Kuivaaminen tekee kuivikkeen kosteuspitoisuuden matalaksi ja optimaalisen imukyvyn kannalta, mutta se myös steriloi tuotteen poistaen siitä bakteerit ja sienet. Monitasoinen pölynpoistojärjestelmä tekee kuivikkeesta lähes pölytöntä. Lisäksi, haapa on raaka-aineena turvallisempaa kuin kuusi tai mänty matalamman pihkapitoisuuden vuoksi. MILLAMORE kuivike on erittäin imukykyistä ja lisäksi se sitoo hyvin hajuja. Kuivikkeen palakoko 2×2×1 mm.

Kuivike pieneläimille kuten hamstereille, hiirille ja gerbiileille, matelijoille sekä karvattomille tai herkkänahkaisille lemmikeille. Pakkauskoko 10ltr = n.2kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Millamore Supersoft -kuivike, 10 litraa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
(0)
Scroll to Top